The living museum is een feit!

Maandag 8 juni zijn Rokus en ik naar de notaris geweest en hebben we de papieren getekend. Daarmee is stichting The living museum nl een feit! We kunnen nu echt van start.

Op zondag 28 juni hebben we een open dag vanaf 11 uur en op 29 juni gaan we voor het eerst twee weken open voor onze kunstenaars. Via Vera, die ook super enthousiast is om bij TLM te gaan werken hebben we al een bank, een bureau en zelfs een etspers geregeld.

Binnenkort gaan we alles naar TLM brengen en ook mijn en haar ezel ophalen om bij TLM neer te zetten. Er is natuurlijk veel nodig en op het moment hebben we een beperkt budget.

Heb jij nog kunstenaars benodigdheden thuis liggen, zoals verf, kwasten, potloden bijvoorbeeld, waar je toch niets mee doet, laat het ons dan weten! Ook zijn we op zoek naar een computer. Of heb je bijvoorbeeld een geldkistje liggen, waar je niks mee doet .. dit soort dingen kunnen we goed gebruiken. Het bestuur bestaat op het moment uit Rokus Loopik,

Helen Passchier en ik, Lennert Ras. Ik heb binnen TLM de taak van secretaris op me genomen. Zelf zit ik al een paar jaar in het bestuur van het Diepwatercollectief, een cliënt gestuurde kunstenaarsvereniging, die al 22 jaar bestaat, uit Amsterdam. Alle expertise die ik daar heb opgedaan, breng ik mee naar TLM. Vanwege het 22 jarig bestaan van het

Diepwatercollectief hebben we een prachtig boek gemaakt. Met een portfolio van onze kunstenaars en veel ervaringsverhalen van onze kunstenaars. Een geweldig boek; empowerment ten top. Honderdtachtig pagina’s full color. Op de open dag breng ik een doos van deze boeken mee. Ze zijn te koop voor 19 euro, waarvan 4 euro naar TLM gaat. Wij staan in ieder geval te popelen om te beginnen in Bennebroek!

groetjes!

Lennert Ras

The Living Museum NL Bennebroek

Rijksstraatweg 113

2121AD Bennebroek

0681420615​

rokus@thelivingmuseum.nl

TLM-logo_edited.jpg

© 2020 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.