Zoeken

poëziebundel StemmingenHoi, ik ben Lennert Ras en ook ik ga binnenkort bij TLM aan de gang om mooie kunst te maken, foto’s te maken in de omgeving en wie weet een roman te schrijven (ook een droom van me). Laatst was ik bij de dichtersmiddag bij Amsterdam Outsider Art en Erna (de vriendin van de galeriehouder) liet mij haar bundel zien. Een prachtige bundel in full color met foto’s. Zoiets wil ik ook, dacht ik. Die nacht kreeg ik de geest en heb ik een bundel vormgegeven. Ik was zo enthousiast dat ik er niet meer van kon slapen. En nu is hij klaar en ik ben apetrots op deze debuutbundel! De bundel “Stemmingen” is 24 pagina’s dik, full color en 14 bij 14 centimeter groot. Met boeiende gedichten van mij en foto’s uit mijn eigen archief. De bundel is te bestellen via Schrijfartiest voor slechts 17 euro 95.

0 keer bekeken

The Living Museum NL Bennebroek

Rijksstraatweg 113

2121AD Bennebroek

0681420615​

rokus@thelivingmuseum.nl

TLM-logo_edited.jpg

© 2020 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.