Open Dag The Living Museum Nederland

Bring your own.

Hierbij nodig ik iedereen die Outsider Art een warm hart toedraagt uit om op 28 juni om 14 uur naar de Living Museum in Bennebroek te komen.

Ik ben op zoek naar Artiesten, Kunstenaars, Vrijwilligers, die met mij dit initiatief tot een groot succes willen maken.

No worries, als je bijvoorbeeld die zondag niet kunt. Ik ben van plan om elke maand zo’n ‘open dag’ te laten plaatsvinden.

Die zondag vertel ik aan wie gaat komen wat we daar willen neerzetten. Ik laat wat documentaires zien over the Living Museum en misschien nog wel wat andere bewegende beelden. Ik wil vooral het gebouw laten zien en hopelijk mensen te kunnen inspireren mee te doen: als vrijwilliger.

Pauline heeft alvast haar kunst aan de muur gehangen en samen maken we er gewoon een leuke middag van.

Ik zorg in ieder geval voor wat drankjes.

Maar wat ook mag is: “Bring your Own”. Traditioneel. Op zijn Amerikaans.

Wellicht to 28 juni!

PS Niet geheel onbelangrijk: vanaf 29 juni gaan we twee weken proefdraaien, voordat we een maand dichtgaan vanwege de zomervakantie. Je bent meer dan welkom bij ons aan te schuiven. Verschillende mensen hebben op de eerste ‘open dag’ aangegeven dat ze graag aan het Museum verbonden willen zijn en gedurende een aantal dagen per week als kunstenaar of vrijwilliger willen participeren. Voorwaar een prachtig gebaar!