Zoeken

Meet the Experts 2018


In de week van 16 tot 22 December is the Living Museum op verschillende dagen het toneel voor de 6e versie van Meet the Xperts. Dit jaar fietsen we het iets anders aan. Mike Lesser, Eva Dech, Jonathan Edwards, Rich Pulice, Sara Goodman en Daniel Mackler komen naar Nederland voor het geven van workshops en masterclasses. Verschillende sponsoren hebben dat mogelijk gemaakt: het Leger des Heils NH, het Leger des Heils Amsterdam, HVO/Querido, Traverse Tilburg, SMO Traverse Breda en Astare Utrecht. Wij zijn daar dankbaar voor!


Wellicht is het mogelijk om op sommige van die dagen aanwezig te zijn. De sponsoren en de mensen die bij die organisaties werken hebben vanzelfsprekend voorrang, maar als jij een onbedwingbare drang hebt om zo’n dag of middag mee te maken en je hebt een smalle beurs, stuur mij dan een email en ik kijk wat ik voor je kan doen: rokus@icloud.com.

Wij hebben er zin in. Morgen komen de eerste Amerikaanse vrienden al aan. Zo ongeveer als ik vanuit Gothenburg aankom op Schiphol!


Op maandag zijn er nog plekken vrij bij een workshop van Sara Goodman en Jonathan Edwards.


Op vrijdag sluiten we de week af met een Round Up Day met alle Amerikanen.

In principe zijn mensen daarvoor uitgenodigd, maar als je het leuk vindt om daarbij aanwezig te zijn, stuur een email en ik zie wat ik voor je kan betekenen.


Woensdag is er bijvoorbeeld de hele dag een programma in the Living Museum met Daniel Mackler, gesponsord door Astare. Mensen van GGZE en GGZ NHN zijn daarvoor uitgenodigd, maar er zijn plekken vrij. Laat mij weten of je aanwezig wilt zijn en we gaan uitzonderingen maken. Check it out!


10 keer bekeken

The Living Museum NL Bennebroek

Rijksstraatweg 113

2121AD Bennebroek

0681420615​

rokus@thelivingmuseum.nl

TLM-logo_edited.jpg

© 2020 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.