Zoeken

Living InternetThe Living Museum beschikt vanaf vandaag over Draadloos Internet. Een onmisbaar device als je kunst wilt maken. En als je een expositieruimte verhuurt waar allerlei groepen de laatste tijd de weg naar onze vrijplaats weten te vinden.


Het Strategisch Overleg van GGZinGeest bracht hier 3 dagen door met 30 mensen. Elsbeth de Ruijter, de Voorzitter van de Raad van Bestuur komt hier met regelmaat vergaderen.

Ronald van Gool en Yucel komen hier de door Yucel ontwikkelde methodiek aan 15 mensen uit de doeken doen.


Op 22 maart komt het Landelijk Platform Resource groepen hier bijeen en de dag daarop zal er hier een studie-bijeenkomst van GGZinGeest georganiseerd worden.


Kortom, het is hier goed toeven. En het mooiste van alles is: jij bepaalt zelf hoeveel je daarvoor aan onze stichting afdraagt! Alle gelden vloeien naar onze stichtingsrekening. Daar kopen we weer mooie materialen van.


Binnen een week hebben we er 4 nieuwe ateliers bij. Simpelweg door met IKEA-kasten een simpele afbakening aan te brengen.


Als jij je nog afvraagt of the Living Museum een inspirerende omgeving is, dan wordt het tijd dat je jouw licht hier eens op komt steken.


Ik schreef hier vanochtend bijvoorbeeld mijn nieuwste column voor het Straatjournaal van Haarlem. Muziekje er bij, kunstenaars om je heen. Wireless Internet, koffie, thee, een koekje, een broodje bij de Linden.


It does not get any better!

6 keer bekeken

The Living Museum NL Bennebroek

Rijksstraatweg 113

2121AD Bennebroek

0681420615​

rokus@thelivingmuseum.nl

TLM-logo_edited.jpg

© 2020 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.