Zoeken

In Memoriam Mieke Mostermans


Deze ochtend bereikte on het trieste bericht dat Mieke is overleden.


Zij was een van de eerste kunstenaars van the Living Museum in Bennebroek. Mieke was ook de eerste kunstenaar die ons na een paar jaar verliet, omdat zij het Museum ‘ontgroeid’ was. Haar activiteiten buiten de deuren van the Living Museum werden zo talrijk dat ze besloot haar talenten en kunst aan een breder publiek aan te bieden.

En talent, dat was synoniem aan Mieke. Ze was een geboren kunstenaar. Niet lang naar haar vertrek kwam Mieke vol trots haar ‘Scherven Project’ aan ons presenteren. Zij schreef er een prachtig boek over, met persoonlijke foto’s en verhalen.

Gesprekken met Mieke waren altijd betekenisvol en wederkerig. Ze had een zachte persoonlijkheid. Een vrouw met aandacht voor de buitenwereld en de mensen om haar heen.

Ze heeft een enorme bijdrage geleverd om the Living Museum als concept en project te ontwikkelen. Een geweldige ambassadeur voor ons en voor mensen met geleefde ervaring en hun talenten.


Wij zijn er trots op dat ze deel uitmaakte van onze Artist Community. Wij denken met plezier en liefde terug aan de jaren dat Mieke deel uitmaakte van ons Kunstenaars Collectief.

We gaan haar niet vergeten.

65 keer bekeken

The Living Museum NL Bennebroek

Rijksstraatweg 113

2121AD Bennebroek

0681420615​

rokus@thelivingmuseum.nl

TLM-logo_edited.jpg

© 2020 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.