Zoeken

Hart voor de GGZ in the Living MuseumGisteren, 9 april 2016, kwam Remke van Staveren, een bijzondere psychiater een voordracht houden over haar boek, Hart voor de GGZ!Ik mocht daar zelfs een kritiek over op de cover van het boek schrijven, waarvoor ik enige tijd geleden het manuscript al heb mogen lezen. Het is een heel bijzonder boek geworden. Zeer lees- en leerbaar!


Een must-read

Je zou er van kunnen zeggen dat het triest is dat wij anno 2016 een boek nodig hebben over compassie in de GGZ, maar het is nu meer dan nodig. Omdat we meer moeten doen met minder.


Omdat er nog veel hulpverleners rondlopen die het verschil tussen empathie en compassie niet kennen

Omdat er veel hulpverleners zijn die nog kunnen leren hoe zij hun product in de wereld kunnen zetten, op een manier die maakt dat mensen due hulp nodig hebben in de overtuiging gaan leven dat zij op het goede adres zijn beland.Er is nog veel noeste arbeid te verrichtten

Gisteren kwamen 15 mensen horen hoe je dat doet. OK, 15 mensen, dat is mager. Ook the Living Museum is nog niet bij iedereen bekend. Zoiets kost tijd. Net als het streven naar een Nieuwe GGZ.


Remke doet een duit in het zakje

En dat deed zij op een geweldige, compassie-volle en emotionele wijze. Het onderwerp maakte bij haar en de gasten veel emoties los.


Een perfecte graadmeter

Waren de vrijwilligers van the Living Museum. Die waren getuige van het gloedvolle verhaal van Remke. En ze waren onverdeeld positief en aangenaam verrast door de presentatie.


Hoeveel meer bevestiging heb je nodig?

Als je dat boek nog niet hebt. Spoed je dan naar de boekhandel. Of vraag Remke of ze in jouw organisatie haar boek onder de aandacht komt brengen. It will not disappoint you.


2 keer bekeken

The Living Museum NL Bennebroek

Rijksstraatweg 113

2121AD Bennebroek

0681420615​

rokus@thelivingmuseum.nl

TLM-logo_edited.jpg

© 2020 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.