The Living Museum Leeuwarden
       
 

 
 
een beleveniswereld
   expressie vanuit puurheid
   verbinding vanuit echtheid
   uiting van de werkelijkheid

 

 
Ontmoeten, kunst maken en jezelf laten inspireren. The Living Museum is een plek om andere mensen te ontmoeten, om (samen) kunst te maken en om deze te delen. Je kunt jezelf laten inspireren. Iedereen is welkom om zijn of haar talenten te uiten! Het maakt niet uit welke achtergrond of beroep je hebt. 

 
 
Kunst is een middel om te verbinden, een taal die universeel is en zich niet laat kaderen in welke vorm dan ook. Een pure vorm van expressie. Vanuit deze puurheid stimuleert The Living Museum levenskunstenaars om zich te laten zien aan de wereld. The Living Museum is een beleveniswereld waar je meegenomen kan worden in het creatieve proces van de aanwezige kunstenaars die in hun eigen studio kunst maken.
Dat is wat the Living Museum zo bijzonder maakt. Esthetiek en authenticiteit, gemengd met de vaak rauwe werkelijkheid van deze wereld. 
Door een respectvolle en open houding helpen we elkaar als we er even niet uitkomen. Gelijkwaardigheid en betrokkenheid zijn de key-words. Wij nodigen je uit om dit te komen ervaren!


 
Welkom!
IMG_6655_edited.jpg
181223 TOM EN SIEM l FRL_3438 BW l  Siem