top of page

Missie
The Living Museum stimuleert het versterken van authenticiteit door een open en uitnodigende houding. The living museum biedt een veilige haven en een open podium voor sociale creatieve interactie waarbij het creatieve proces het fundament vormt. The Living Museum richt zich op een inclusieve open art community waarbij een niet-oordelende houding de basis vormt.

 

Visie
The living Museum draagt bij aan een maatschappij waarin focus is op het welbevinden en stabiliteit van eenieder.  De Living Museum faciliteert een niet-institutioneel community waarbij kunst de taal is en verbindend maakt. Het sociale kapitaal wordt hierdoor verbetert doordat kunst helend kan werken. Waarden

1. Het aanbieden van een open studio op basis van gelijkwaardigheid om kunst te maken. Door het aannemen van een niet-stigmatiserende en accepterende houding faciliteert the Living museum een veilige omgeving gericht op exploreren door middel van beeldende middelen.

 2.​ Het stimuleren van bewustwording van eigen uniciteit en het stimuleren van dialoog tussen kunstenaars en andere leden van de studio art-community.

 

3. Het stimuleren van zelfexpressie door het maken van kunst waardoor er meer zicht komt op eigen identiteit. 

 


4. Bemoedigen van participatie voor activiteiten die georganiseerd en aangeboden wordt vanuit de art studio en overige culturele locale initiatieven.

​​​​​5. We geloven dat het verbinden door middel van kunst resulteert in een meer compassie- en liefdevolle maatschappij.

Missie en visie

bottom of page