MAAK GEBRUIK

VAN THE LIVING MUSEUM!

The Living Museum biedt veel ruimte voor allerlei activiteiten. We beschikken over een grote expositieruimte. We beschikken over een ruimte waar je als toneelgroep kunt repeteren. We beschikken over een ruimte waar je een zogenaamde heidag en/of inspiratiedag kunt organiseren en houden. We beschikken over een ruimte waar je filmvoorstellingen kunt organiseren, of workshops, masterclasses: Je kunt het zo gek niet bedenken.

Rokus Loopik, ervaren coach, spreker en trainer, kan die sessies desgewenst ook begeleiden. Niets moet, maar alles mag!

The Living Museum is ook een plek waar je de hectiek van alledag kunt ontvluchten en bijvoorbeeld gewoon aan je boek kunt gaan schrijven. Of je onafzienbare lijst aan emails kunt wegwerken. Een plek die bij binnenkomst al inspiratie oplevert. Iedereen is welkom in ons gebouw. Je wordt er instant gelukkig van. Ook voor een betekenisvol gesprek met onze kunstenaars kun je er terecht. Het verbreedt je horizon en zorgt voor nieuwe overtuigingen.

U bepaalt zelf hoeveel u voor de huur van ruimten in the Living Museum gaat betalen!

The Living Museum hecht er aan om de buitenwereld naar ons toe te halen. Wij beschikken over een grote ruimte die geschikt is voor tal van activiteiten. Die is te huur.  

De opbrengsten vloeien automatisch naar onze Stichtingskas en daarmee verzekeren we ons voortbestaan.  

 

De lunch kan op zo’n dag ook door ons verzorgd worden. Dat doen we dan in ons nieuwe gebouw, alwaar we een professionele keuken kunnen aanspreken. Of we bestellen dat bij een caterinbedrijf met wie wij intensief samenwerken. Consumer Run natuurlijk, dat spreekt voor zich.  

​ 

We leven in bijzondere tijden.  Alternative Currency is het gesprek van de dag, want we zijn de recessie nog steeds niet voorbij.  Kunt u bijvoorbeeld helemaal niets of heel weinig betalen, dan kunnen we ook nog overeenkomen dat u een wederdienst voor the Living Museum bedenkt. Iets creatiefs. Iets waar we allemaal gelukkig van worden. Huren bij the Living Museum is winnen! 

The Living Museum NL Bennebroek

Rijksstraatweg 113

2121AD Bennebroek

0681420615​

rokus@thelivingmuseum.nl

TLM-logo_edited.jpg

© 2019 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.