MAAK GEBRUIK

VAN THE LIVING MUSEUM!

The Living Museum biedt veel ruimte voor allerlei activiteiten. We beschikken over een grote expositieruimte. We beschikken over een ruimte waar je als toneelgroep kunt repeteren. We beschikken over een ruimte waar je een zogenaamde heidag en/of inspiratiedag kunt organiseren en houden. We beschikken over een ruimte waar je filmvoorstellingen kunt organiseren, of workshops, masterclasses: Je kunt het zo gek niet bedenken.

Rokus Loopik, ervaren coach, spreker en trainer, kan die sessies desgewenst ook begeleiden. Niets moet, maar alles mag!

The Living Museum is ook een plek waar je de hectiek van alledag kunt ontvluchten en bijvoorbeeld gewoon aan je boek kunt gaan schrijven. Of je onafzienbare lijst aan emails kunt wegwerken. Een plek die bij binnenkomst al inspiratie oplevert. Iedereen is welkom in ons gebouw. Je wordt er instant gelukkig van. Ook voor een betekenisvol gesprek met onze kunstenaars kun je er terecht. Het verbreedt je horizon en zorgt voor nieuwe overtuigingen.

Het huren van onze grote zaal en andere zalen is niet duur en daarbij, alles is onderhandelbaar

Aanvankelijk mochten de gebruikers van onze grote zaal de huurprijs zelf bepalen. Dat beleid hebben wij enigszins bijgesteld. Sinds wij naar ons nieuwe gebouw zijn verhuisd, betalen we maandelijks een flink bedrag voor de gebruikskosten van het pand. Via de verhuur van die prachtige zaal waarborgen we het voortbestaan van the Living Museum in Bennebroek.  

 

De lunch kan op zo’n vergadering/meeting/inspiratiebijeenkomst/teamdag ook door ons verzorgd worden. Dat doen we dan in ons nieuwe gebouw, alwaar we een professionele keuken kunnen aanspreken. Of we bestellen dat bij een caterinbedrijf met wie wij intensief samenwerken. Consumer Run natuurlijk, dat spreekt voor zich.  ​

Huren bij the Living Museum is Winnen! 

The Living Museum NL LEEUWARDEN

Zuidvliet 26

Leeuwarden

06-13789798

TLM-logo_edited.jpg

© 2020 The Living Museum NL - Alle rechten voorbehouden.